קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב לחם התירס של סבתא ליזי

רוטב לחם התירס של סבתא ליזי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים דרומיים לקופסת המתכונים שלך, רוטב לחם התירס של סבתא ליזי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בתוספת זו יש 506 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -21 גרם שומן למנה. תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, חמאה, קמח תירס תופח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . עם ציון של 61% , המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את הרוטב ללחם התירס של סבתא ליזי , את הרוטב ללחם התירס של סבתא אסטל ואת הרוטב היווני של סבתא שלי .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את קוביות הלחם על תבנית גדולה וצולים בתנור עד להשחמה קלה, 30 דקות, הופכים פעם אחת לאחר 15 דקות. מניחים בצד לצינון. מעלים את טמפרטורת התנור ל-450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
במחבת בינונית מטגנים את הבצלים בשומן ההודו עד שהם שקופים ומתרככים אך לא משחים, כ-5 דקות. בקערה גדולה מאוד מפוררים את לחם התירס, קוביות הלחם הקלוי ופירורי הקרקר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שומן טורקיהשומן טורקיה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הבצל והביצים ומערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מוסיפים 3 כוסות מהמרק ומערבבים היטב, מוסיפים עוד לפי הצורך לקבלת רוטב לח מאוד אך לא מרקי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
אופים בתבנית המוכנה עד להשחמה קלה, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
יוצקים 2 כפות מהשמן למחבת ברזל יצוק מתובלת היטב בגודל 9 אינץ' ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
שמים את קמח התירס בקערת ערבוב גדולה. יוצרים גומה בקמח התירס ומוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות. בעזרת מזלג, מערבבים פנימה מספיק מהחמאה כדי ליצור בלילה סמיכה אך ניתן לשפוך אותה בקלות למחבת החמה. ייתכן שלא תזדקק לכל 3 הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
יוצקים בזהירות את הבלילה למחבת. השמן יעלה מסביב לקצוות. השתמש בגב של כף כדי להחליק את זה על החלק העליון של הבלילה. המשיכו לחמם על הכיריים במשך דקה, ולאחר מכן העבירו את המחבת לתנור ואפו את לחם התירס עד להשחמה מלמעלה, כ-20 דקות. הופכים מיד את לחם התירס על רשת צינון כדי לשמור על פריך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.