קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב לחם התירס של סבתא ליזי

רוטב לחם התירס של סבתא ליזי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים דרומיים לקופסת המתכונים שלך, רוטב לחם התירס של סבתא ליזי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בתוספת זו יש 506 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -21 גרם שומן למנה. תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, חמאה, קמח תירס תופח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . עם ציון של 61% , המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את הרוטב ללחם התירס של סבתא ליזי , את הרוטב ללחם התירס של סבתא אסטל ואת הרוטב היווני של סבתא שלי .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
מניחים את קוביות הלחם על תבנית גדולה וצולים בתנור עד להשחמה קלה, 30 דקות, הופכים פעם אחת לאחר 15 דקות. מניחים בצד לצינון. מעלים את טמפרטורת התנור ל-450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
במחבת בינונית מטגנים את הבצלים בשומן ההודו עד שהם שקופים ומתרככים אך לא משחים, כ-5 דקות. בקערה גדולה מאוד מפוררים את לחם התירס, קוביות הלחם הקלוי ופירורי הקרקר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
פאי דלעותפאי דלעות
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שומן טורקיהשומן טורקיה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הבצל והביצים ומערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
מוסיפים 3 כוסות מהמרק ומערבבים היטב, מוסיפים עוד לפי הצורך לקבלת רוטב לח מאוד אך לא מרקי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
7
אופים בתבנית המוכנה עד להשחמה קלה, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
יוצקים 2 כפות מהשמן למחבת ברזל יצוק מתובלת היטב בגודל 9 אינץ' ומניחים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
שמים את קמח התירס בקערת ערבוב גדולה. יוצרים גומה בקמח התירס ומוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות. בעזרת מזלג, מערבבים פנימה מספיק מהחמאה כדי ליצור בלילה סמיכה אך ניתן לשפוך אותה בקלות למחבת החמה. ייתכן שלא תזדקק לכל 3 הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
יוצקים בזהירות את הבלילה למחבת. השמן יעלה מסביב לקצוות. השתמש בגב של כף כדי להחליק את זה על החלק העליון של הבלילה. המשיכו לחמם על הכיריים במשך דקה, ולאחר מכן העבירו את המחבת לתנור ואפו את לחם התירס עד להשחמה מלמעלה, כ-20 דקות. הופכים מיד את לחם התירס על רשת צינון כדי לשמור על פריך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.