קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 55 דק.
מנות18
ציון בריאות17
מגזין

רוטב לחם תירס עם פנצ'טה, תפוחים ופטריות

רוטב לחם תירס עם פנצ'טה, תפוחים ופטריות
רוטב לחם תירס עם פנצ'טה, תפוחים ופטריות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. גשו לסופר וקנו לחם פריך, תפוחים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: רוטב לחם תירס עם נקניקיות, תפוחים ופטריות, רוטב לחם תירס עם נקניק, תפוחים ופטריות, ו רוטב לחם תירס עם צ'וריסו ותפוחים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אפשר ללחם חתוך לקוביות לשבת על מחבתות במשך כמה שעות או לילה, עד שהתייבש.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
3
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
לשטוף את הפטריות ביסודיות ולטפוח יבש עם מגבות נייר. לזרוק בקערה עם שמן קנולה ומפזרים 1/2 מלח כפית; פטריות יהיה מצופה מאוד. מחלקים את הפטריות בין 2 מחבתות סדינים וצולים במחצית העליונה של התנור במשך לפחות 20 דקות, ערבוב פעם באמצע דרך צלייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
פטריותפטריות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
תנורתנור
5
הסר מהתנור כאשר הפטריות חומות עמוקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להפחית את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
במחבת גדולה, לבשל את pancetta על חום בינוני גבוה עד השומן הוא שניתנו ו pancetta הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר מהמחבת ולהניח בצד. בלי לנקות את המחבת, להוסיף את הבצל והחום במשך 5 דקות. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את התפוחים, סוכר חום, ו 1/2 כפית מלח. מבשלים עד חום זהוב עמוק, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
תפוחתפוח
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הפחת את החום עד בינוני ושופך את היין (היזהר אם אתה משתמש בלהבה פתוחה). מערבבים ומבשלים כדי להפחית את הנוזל בחצי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
10
יוצקים את תערובת תפוח / בצל לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
להחזיר את המחבת לחום בינוני (שוב, ללא כביסה) ולהוסיף את מרק העוף, טימין, כורכום, רוזמרין, 1/2 הנותרים מלח כפית, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
רוזמריןרוזמרין
כורכוםכורכום
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
לחמם במשך כמה דקות, ולאחר מכן להפריש.
13
מוסיפים את הלחם לקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים את הפנצ ' טה השחומה, פטריות, ותערובת תפוח/בצל (וכל מיצים שאולי צברו). לאחר מכן, להוסיף את תערובת מרק בהדרגה כפי שאתה זורק את החומרים, להיות מוכן לא להשתמש בכל הנוזל, על פי הטעם שלך.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פנצ ' טהפנצ ' טה
תפוחתפוח
לחםלחם
מרקמרק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
בדוק את התבלינים בסוף ולהוסיף פטרוזיליה טחון.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
פטרוזיליהפטרוזיליה
15
יוצקים לתוך צלחת אפייה גדולה או מחבת ברזל ואופים עד חום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות. (או שאתה יכול למלא את ההודו אם אתה לתוך דברים מסוג זה).
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
16
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
חום 2 כפות התקצרות במחבת ברזל, מחבת מאפין, או מחבת אפייה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגש מאפינסמגש מאפינס
18
מערבבים את קמח התירס, קמח ומלח בקערת ערבוב. בקערה נפרדת, לשלב את חלב החמאה, חלב וביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
19
מוסיפים את אבקת האפייה וסודה לשתייה. מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
20
מוסיף את כוס 1/4 הנותרים נמס התקצור, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
21
יוצקים לתוך המחבת החמה, מחליק את פני השטח עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
22
אופים עד חום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

12 כפיות אבקת שום1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה18שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס32אונקיות נוזל32 אונקיות נוזל מרק עוף דל נתרן32 אונקיות נוזל מרק עוף דל נתרן907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כפתור לבן או פטריות קריםכפתור לבן או פטריות קרים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחם אומן פריך, חתוך לקוביות 1 אינץלחם אומן פריך, חתוך לקוביות 1 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחם צרפתי, חתוך לקוביות 1 אינץלחם צרפתי, חתוך לקוביות 1 אינץ1השארפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון2חתיכות טופי הית' ברעלי רוזמרין טחוניםעלי רוזמרין טחונים5תפוחי סבתא סמית', חתוכים לקוביות גדולותתפוחי סבתא סמית', חתוכים לקוביות גדולות1אוראו ממולאים כפוליםטימין קרקעטימין קרקע1חתיכות טופי הית' ברמלח כשר, מחולקמלח כשר, מחולק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.pancetta, חתוך לקוביותpancetta, חתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקיצור, נמס, בתוספת 2 כפותקיצור, נמס, בתוספת 2 כפות1חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )1ביצה שלמהביצה שלמה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.