רוטב לחם תירס-ערמונים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם תירס, ערמונים, רוטב בשר חזיר כפרי, רוטב ערמונים, ו רוטב נקניק וערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
זרוק כל ערמונים שמרגישים אור על גודלם; הם נוטים להיות מפונקים או מעוצבים.
לחתוך X על 1/2 אינץ ארוך דרך צד שטוח של כל פגז.
שים אגוזים במחבת 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור 400 עד אגוזים הם כבר לא עמילניים טעימות (לחתוך 1 פתוח לבדיקה), 25 עד 30 דקות. לעטוף אגוזים חמים במגבת ולהקיף בשקית ניילון; לתת לעמוד על 15 דקות.
הסר 1 אגוז חם בכל פעם ולהשתמש סכין קצר להב למשוך את הקליפה וכמה שיותר עור חום ככל האפשר; להשליך פגז ועור. קוצצים גס או להתפורר ערמונים.
בינתיים, בתנור 350, טוסט קוביות לחם תירס פולנטה במחבת קלייה 12 על 17 אינץ', ערבוב מדי פעם, עד הקצוות מתחילים חום, 30 עד 40 דקות.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, להפוך בייקון מדי פעם עד השחמה, 4 עד 6 דקות; להרים ממחבת לנקז על מגבות. כאשר מגניב, להתפורר ולהוסיף לחם תירס קלוי.
לטפטף במחבת, מוסיפים בצל, סלרי ובצל ירוק; מערבבים מדי פעם עד לצליעה, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים מרווה, טימין, אגוז מוסקט, ערמונים; מערבבים מדי פעם עד ירקות משחימים קלות, כ 5 דקות יותר. לגרד תערובת למחבת עם לחם תירס.
מוסיפים מרק עוף ועופות קצוצים-בשרים מרק ומערבבים בעדינות; עבור רוטב מאסטר, מוסיפים 1/2 מרק עוף כוס. רוטב העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. כפית לתוך תבשיל 3 ליטר רדוד לכסות בחוזקה.
אופים בתנור 350 עד חם במרכז (כ 150), 35 עד 40 דקות. עבור ראש פריך, לחשוף ההלבשה במשך 20 עד 25 דקות האחרונות.