קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

רוטב לחם תירס-ערמונים

רוטב לחם תירס-ערמונים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם תירס, ערמונים, רוטב בשר חזיר כפרי, רוטב ערמונים, ו רוטב נקניק וערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
זרוק כל ערמונים שמרגישים אור על גודלם; הם נוטים להיות מפונקים או מעוצבים.
מרכיבים שתצטרך
2
לחתוך X על 1/2 אינץ ארוך דרך צד שטוח של כל פגז.
3
שים אגוזים במחבת 10 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים בתנור 400 עד אגוזים הם כבר לא עמילניים טעימות (לחתוך 1 פתוח לבדיקה), 25 עד 30 דקות. לעטוף אגוזים חמים במגבת ולהקיף בשקית ניילון; לתת לעמוד על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר 1 אגוז חם בכל פעם ולהשתמש סכין קצר להב למשוך את הקליפה וכמה שיותר עור חום ככל האפשר; להשליך פגז ועור. קוצצים גס או להתפורר ערמונים.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, בתנור 350, טוסט קוביות לחם תירס פולנטה במחבת קלייה 12 על 17 אינץ', ערבוב מדי פעם, עד הקצוות מתחילים חום, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, להפוך בייקון מדי פעם עד השחמה, 4 עד 6 דקות; להרים ממחבת לנקז על מגבות. כאשר מגניב, להתפורר ולהוסיף לחם תירס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
8
לטפטף במחבת, מוסיפים בצל, סלרי ובצל ירוק; מערבבים מדי פעם עד לצליעה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים מרווה, טימין, אגוז מוסקט, ערמונים; מערבבים מדי פעם עד ירקות משחימים קלות, כ 5 דקות יותר. לגרד תערובת למחבת עם לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים מרק עוף ועופות קצוצים-בשרים מרק ומערבבים בעדינות; עבור רוטב מאסטר, מוסיפים 1/2 מרק עוף כוס. רוטב העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. כפית לתוך תבשיל 3 ליטר רדוד לכסות בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
11
אופים בתנור 350 עד חם במרכז (כ 150), 35 עד 40 דקות. עבור ראש פריך, לחשוף ההלבשה במשך 20 עד 25 דקות האחרונות.