רוטב לחם תירס של אמא
המתכון רוטב לחם תירס של אמא יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך סלרי, בצל, קרקרים מלוחים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוטב קלאסי ללחם תירס, רוטב לחם תירס לקהל, ו רוטב מהיר לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים את המרק, סלרי, בצל וחמאה בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים תערובת מרק לתערובת לחם תירס, מערבבים היטב.
מוסיפים מרווה ואת 4 המרכיבים הבאים (מרווה דרך ביצה לבן); מערבבים היטב לשלב.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 45 דקות; מכסים ואופים 30 דקות נוספות או עד הזהב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי