רוטב מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מרווה רוטב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שילוב, שמן, מלאי הודו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו רוטב מרווה, רוטב נקניק מרווה, ו רוטב לחם תירס מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
טוסט קוביות הלחם על גיליונות אפייה במשך כ 25 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד חום קל פריך.
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה ולהניח בצד.
מברשת כרישה ופטריות עם שמן וגריל על חום בינוני עד מכרז. פורסים את החלק הלבן והירוק של הכרישה ומוסיפים אותם יחד עם הפטריות לקרוטונים. חם 6 כפות חמאה במחבת ומערבבים סלרי.
מוסיפים את המרווה, קורנית, מלח ופלפל. מערבבים לשלב לגרד לתוך קערה של קרוטונים.
הוסף את המניה 1 כוס בכל פעם עד הלחם הוא לח מאוד אבל לא מרפה. מכסים ומקררים את הרוטב עד מוכן לשימוש.
הפעל את התנור עד 425 מעלות F.
לטעום ולהתאים את התיבול של ההלבשה.
לטאטא את הביצים ואבקת אפייה יחד ולשלב לתוך ההלבשה. כפית את הרוטב לתוך צלחת אפייה מוכנה לכסות.
מעבירים לתנור ואופים במשך 25 דקות. לחשוף ולהמשיך לאפות 15 עד 20 דקות נוספות, או עד השחמה קלה ופריך על גבי.
מקשטים עם עשבי תיבול ומגישים את הרוטב חם.