רוטב מרינרה עם נקניק וריקוטה
רוטב מרינרה עם נקניק וריקוטה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הרוטב שלך. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 1056 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, ריקוטה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כופתאות ריקוטה עם רוטב מרינרה וודקה, רוטב מרינרה נקניק, ו רוטב מרינרה נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את 1 כף השמן בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, פלפל אדום, אורגנו, מלח וסוכר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל (ריסוק העגבניות עם החלק האחורי של כף עץ אם באמצעות עגבניות שלמות) עד הרוטב מתעבה מעט, כ 20 דקות. בעוד הרוטב מתבשל, מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים את הנקניק, עד שאין זכר לשרידים ורודים.
הסר מהחום. מבשלים את orecchiette על פי הוראות החבילה.
מסננים ומחלקים בין לוחות בודדים. מעל כל אחד עם רוטב ריקוטה.