עוגת גבינה דלעת
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, פירורי עוגיות ג'ינגרסנאפ, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגת גבינה דלעת, עוגת גבינה דלעת, ו עוגת גבינה דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים פירורים על תחתית 9 אינץ'. תבנית קפיצית מצופה בתרסיס בישול; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים גבינות שמנת עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים תחליף סוכר וסוכר; מקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים שמנת חמוצה, דלעת, עמילן תירס, קינמון, וניל, מלח ואגוז מוסקט; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים ולבנים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מניחים על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת.
מניחים בתבנית אפייה גדולה יותר.
להוסיף 1 ב. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
הסר את המחבת מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר.
הסר נייר כסף מהתבנית. מקררים לילה.
הסר את דפנות התבנית. דופקים כל פרוסה עם 1 כף ציפוי מוקצף. מקררים שאריות.