חם פיצה צוללות
תת פיצה חמה יכולה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 617 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו לחם לחם, צ'דר, בשר חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו פיצה קציצה צוללות, סופר פיצה צוללות, ו פיצת קציצה צוללות (מתכונים דומים).
הוראות
פורסים לחם לשניים אופקית.
מורחים חצי תחתון ברוטב פיצה; מפזרים תיבול איטלקי. למעלה עם פלפל ירוק, בשר חזיר, סלמי, פפרוני וגבינה; להחליף לחם העליון.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 425 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות קסטלו די אמה קיאנטי קלאסיקו סן לורנצו גראן סלזיונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -48 דולר לבקבוק.
קסטלו די אמה קיאנטי קלאסיקו סן לורנצו גראן סלציונה
# 31 יין חובב למעלה 100 של 2018 אודם טהור-אדום. אף פירותי עם תווי דובדבן ותות. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסיים, מסקרנים ועמידים לאורך זמן. טאנינים מבשילים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם תווים של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.