קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות3
ציון בריאות3
מגזין

רוטב סטייק J&G

רוטב סטייק J&G
רוטב סטייק J & G נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 3 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו צ'יפוטלה ברוטב אדובו, אנשובי מלא בשמן, תמר-רינד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ארוחת הכנה מראש 3 דקות סטייק Hoagies עם רוטב סטייק תוצרת בית, סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו, ו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להשרות את הצימוקים במים החמים עד צנח, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בינתיים, במחבת קטנה, מחממים את שמן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
4
הוסף את צ ' ילה התאילנדית לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי תאילנדיצ ' ילי תאילנדי
5
בסיר גדול, מערבבים את הסוכר עם המולסה ומבשלים מעל חום מתון, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהסוכר נמס ומקורמל קלות, כ -8 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, תמר מרוכז, אנשובי, צ ' יפוטלה, טימין וגרידת תפוזים ומבשלים עד צורות משחה עבות, על 1 דקה. מערבבים בחומץ, אניס כוכב, ציפורן ואת תערובת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הצימוקים עם נוזל השרייה שלהם יחד עם מים בטמפרטורת החדר. מביאים את הרוטב לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב צמצם מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
בואו להתקרר מעט.
8
מעבירים לבלנדר ומחית עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ומניחים להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות