רוטב סטייק J&G
רוטב סטייק J & G נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 3 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו צ'יפוטלה ברוטב אדובו, אנשובי מלא בשמן, תמר-רינד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ארוחת הכנה מראש 3 דקות סטייק Hoagies עם רוטב סטייק תוצרת בית, סטייק חצאית קובני עם עגבניות Escabeche ורוטב סטייק מנגו, ו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להשרות את הצימוקים במים החמים עד צנח, על 15 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על חום מתון, ערבוב כל הזמן, עד השחמה, על 5 דקות.
הוסף את צ ' ילה התאילנדית לבשל 1 דקה יותר.
בסיר גדול, מערבבים את הסוכר עם המולסה ומבשלים מעל חום מתון, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהסוכר נמס ומקורמל קלות, כ -8 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, תמר מרוכז, אנשובי, צ ' יפוטלה, טימין וגרידת תפוזים ומבשלים עד צורות משחה עבות, על 1 דקה. מערבבים בחומץ, אניס כוכב, ציפורן ואת תערובת שאלוט.
מוסיפים את הצימוקים עם נוזל השרייה שלהם יחד עם מים בטמפרטורת החדר. מביאים את הרוטב לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב צמצם מעט, כ -10 דקות.
מעבירים לבלנדר ומחית עד חלקה מאוד. מתבלים במלח ומניחים להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.