רוטב סלט יפני נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, מיץ ליים, קטשופ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. . נסו סלט ג'ינג'ר גזר יפני רוטב סלט ג' ינג'ר גזר יפני (מזון כוח), רוטב ופו (רוטב סלט יפני), ו רוטב סלט יפני (מתכונים דומים).
הוראות
1
ג ' ינג ' ר דופק, בצל, סלרי במעבד מזון עד משולב היטב. לגרד את הצדדים של מעבד מזון עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
ג ' ינג ' ר
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מרית
2
מוסיפים רוטב סויה, מיץ ליים, סוכר, קטשופ ופלפל; תהליך עד בשילוב, 10 עד 20 שניות. זרם שמן בזרם דק לתוך התערובת עם ריצת המעבד; תהליך עד מעורבב היטב.
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ליאו Steen Saini כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.