רוטב ספגטי זיפי
רוטב ספגטי זיפי הוא רוטב ל-13 מנות. תמורת 2.08 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . למתכון הזה מטעם הבית יש מעריץ אחד. אם יש לך בשר בקר טחון, ספגטי, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -6 שעות ו-20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סביר של 57% , וזה ציון מוצק. מתכונים דומים: את רוטב הספגטי הטוב ביותר אי פעם , רוטב עגבניות טרי מהגינה וספגטי , וספגטי עם רוטב בולונז .
הוראות
במחבת גדולה, טגנו את הבשר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; סננו.
מעבירים לסיר בישול איטי של 5 ליטר.
מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, העגבניות, רסק העגבניות, הפטריות, הגבינה, היין, הזיתים, הפטרוזיליה, האורגנו, התיבול האיטלקי, השום, המלח והפלפל.
כסו ובשלו על אש נמוכה במשך 6-8 שעות.