רוטב ספגטי סיציליאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל סיציליאני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, סוכר, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו רוטב ספגטי סיציליאני, עוגת ספגטי סיציליאנית (Pasticcio di Spaghetti alla Siracusana), ו חזיר סיציליאני עם ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר תרמילים מנקניק, ולהשליך. מבשלים נקניק בשר בקר טחון במחבת גדולה או בתנור הולנדי על אש בינונית 6 דקות, ערבוב עד בשר מתפורר.
מוסיפים בצל ושום, ומטגנים 4 דקות או עד בשר בקר ונקניקיות כבר לא ורוד.
לנקז ולהניח בצד. נגב מחבת נקייה.
לשלב רוטב הבא 7 מרכיבים במחבת או תנור הולנדי; לבשל, ערבוב מדי פעם, 1 שעה.
מוסיפים תערובת נקניק ופטריות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה ו 30 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
מגישים מעל לינגוויני; מפזרים גבינה.
מגישים עם מקלות לחם, אם תרצה.