קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות8
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב ספגטי עם כיריים איטיים בשרניים

רוטב ספגטי עם כיריים איטיים בשרניים
רוטב ספגטי עם כיריים איטיים עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתם מחפשים. מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. אם יש לך עגבניות, מלח, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ספגטי עם כיריים איטיים בשרניים, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבשל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים צלי באופן שווה עם 1 כפית. מלח. מבשלים צלי בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שלב שום טחון, נשאר 1 כפית. מלח, ו -8 מרכיבים הבאים 6-qt. בישול איטי; מוסיפים בעדינות צלי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
לבשל, מכוסה, על 6 שעות גבוהות או עד צלי הוא מאוד רך.
4
הסר צלי מתוך סיר איטי, וגרוס באמצעות 2 מזלגות. לרפרף כל שומן מרוטב עגבניות, אם תרצה, ולהחזיר בשר מגורר לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
מגישים מעל ספגטי מבושל חם, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל
6
הערה: להקפיא רוטב ספגטי במיכלים אטומים עד 6 שבועות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה