רוטב ספגטי עם כרובית
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . נסו ספגטי ברוטב כרובית חריף, ספגטי זוקיני, פרושוטו פריך וכרובית קלויה ברוטב לימון ופרמזן, ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני בסיר גדול או בסיר מרק, ומבשלים את השום, הבצל והכרובית, ערבוב מדי פעם, עד הכרובית הוא השחמה ורך, כ -30 דקות.
יוצקים בזיליקום, פלפל שחור ועגבניות מרוסקות, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה והטעמים מעורבבים, כ -30 דקות נוספות.