קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות50
מגזין

רוטב ספגטי עם כרובית

רוטב ספגטי עם כרובית
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . נסו ספגטי ברוטב כרובית חריף, ספגטי זוקיני, פרושוטו פריך וכרובית קלויה ברוטב לימון ופרמזן, ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני בסיר גדול או בסיר מרק, ומבשלים את השום, הבצל והכרובית, ערבוב מדי פעם, עד הכרובית הוא השחמה ורך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
יוצקים בזיליקום, פלפל שחור ועגבניות מרוסקות, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה והטעמים מעורבבים, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה