קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות50
מגזין

רוטב ספגטי עם כרובית

רוטב ספגטי עם כרובית
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . נסו ספגטי ברוטב כרובית חריף, ספגטי זוקיני, פרושוטו פריך וכרובית קלויה ברוטב לימון ופרמזן, ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני בסיר גדול או בסיר מרק, ומבשלים את השום, הבצל והכרובית, ערבוב מדי פעם, עד הכרובית הוא השחמה ורך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים בזיליקום, פלפל שחור ועגבניות מרוסקות, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה והטעמים מעורבבים, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק