רוטב ספגטי ציפי הוא רוטב שמגיש 13. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 408 קלוריות. לכו לחנות ואספו מרק בקר, שום, פטריות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: רוטב ספגטי ציפי, צ'יפס חמוץ מטוגן עם רוטב טבילה פטה ציפי, ו ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות).
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
העברה ל-5 קו-טי. סיר איטי. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, העגבניות, רסק העגבניות, הפטריות, הגבינה, היין, הזיתים, הפטרוזיליה, האורגנו, התיבול האיטלקי, השום, המלח והפלפל. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות.