קישואים עוף אופים
אם יש לך חמאה, מלח, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: קישואים עוף אופים, קישואים אופים, ו אפיית ביצים קישואים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
פתח את פחיות של לחמניות סהר, לפרוש את הבצק, ומניח את הבצק לתחתית של תבנית אפייה 11x15 אינץ'. אל תפרידו את הלחמניות. לחץ על הקצוות של הבצק את הצדדים של המחבת כדי להפוך את הקרום הרדוד.
מורחים את חרדל הדבש על הבצק.
מניחים את הקישואים וכמה כפות מים לסיר על חום בינוני, לכסות, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים את הקישואים עד במכרז, על 15 דקות.
מסננים ומניחים את הקישואים בצד.
מניחים את הבצל במחבת גדולה עם חמאה על חום בינוני, ומבשלים ומערבבים עד הבצל הוא שקוף, 5 עד 8 דקות. מערבבים את הקישואים המבושלים והעוף לתוך הבצל, ומערבבים היטב.
תן את החום תערובת במשך כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מורחים את תערובת הקישואים בשכבה זוגית על הקרום.
בקערה, להכות את הביצים עם מלח, פלפל שחור, בזיליקום, אורגנו, ואבקת שום; לשפוך את תערובת הביצים על הקישואים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתערובת הביצה נקבעת והגבינה מושחמת ומבעבעת, כ -20 דקות.