זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צ'ילי עבה ועבה עם סינטה, עבה & צ'ילי בשר בקר עבה, ו עוגיות Chunky Chocolate Chip Cup עם חמאת בוטנים-עבים ולעיסים (מתכונים דומים).
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לטגן מעל חום בינוני במשך כ 5 דקות, עד הבצל הוא שקוף.מערבבים את העגבניות חתוכות לקוביות ולהגדיל את החום בינוני גבוה כדי להביא לרתיחה נמוכה. כאשר התערובת רותחים, להפחית את החום בינוני ומבשל במשך כ 15 דקות, חשוף, עד רוב המים מתבשלים. צפה מקרוב, הפחתת החום במידת הצורך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מוסיפים עגבניות מיובשות למעבד מזון יחד עם מצקת של רוטב העגבניות. תהליך עד חלקה בעיקר. מערבבים את התערובת בחזרה לתוך רוטב העגבניות בסיר.מערבבים את בזיליקום טחון, אורגנו, מלח ופלפל, ופתיתי פלפל אדום אופציונלי לפי הטעם. המשך לבשל עד התעבה לטעמך ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
מצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מגישים רוטב על מצע של אטריות פסטה, אטריות קישואים, או אטריות דלעת ספגטי.