רוטב עגבניות עבה וגושי מאפס
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צ'ילי עבה ועבה עם סינטה, עבה & צ'ילי בשר בקר עבה, ו עוגיות Chunky Chocolate Chip Cup עם חמאת בוטנים-עבים ולעיסים (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את השמן, הבצל והשום לסיר בינוני ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
לטגן מעל חום בינוני במשך כ 5 דקות, עד הבצל הוא שקוף.מערבבים את העגבניות חתוכות לקוביות ולהגדיל את החום בינוני גבוה כדי להביא לרתיחה נמוכה. כאשר התערובת רותחים, להפחית את החום בינוני ומבשל במשך כ 15 דקות, חשוף, עד רוב המים מתבשלים. צפה מקרוב, הפחתת החום במידת הצורך ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים עגבניות מיובשות למעבד מזון יחד עם מצקת של רוטב העגבניות. תהליך עד חלקה בעיקר. מערבבים את התערובת בחזרה לתוך רוטב העגבניות בסיר.מערבבים את בזיליקום טחון, אורגנו, מלח ופלפל, ופתיתי פלפל אדום אופציונלי לפי הטעם. המשך לבשל עד התעבה לטעמך ולאחר מכן להסיר מן החום.
מגישים רוטב על מצע של אטריות פסטה, אטריות קישואים, או אטריות דלעת ספגטי.