רוטב עגבניות צדדי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. לרוטב הזה יש 345 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטריות, בשר טחון, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו רוטב עגבניות צדדי, רוטב צ'ילי-גבינה צדדי, ו הרוטב הרב-תכליתי ביותר שתכין הקיץ (לצ'ימיצ' ורי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת בינונית על חום בינוני, שמן חם בצל בצל מטוגן ושום עד קרמל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל בשר טחון עד כמעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל ושום ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
4
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב רוטב עגבניות ועגבניות מבושלות; להביא לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום. רוטב רתיחה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלות
רוטב עגבניות
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מערבבים פפרוני, תערובת בשר טחון ופלפלים ירוקים לרוטב; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
בשר טחון
פפרוני
רוטב
6
מערבבים פטריות, מלח שום, מלח, פלפל שחור טחון, אבקת בצל, אורגנו ותבלינים איטלקי. מבשלים במשך 10 דקות ומגישים.