רוטב פטריות: Funghi Trifolata
רוטב פטריות: Funghi Trifolata עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות קרמיני, מים פושרים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 92%. מתכונים דומים: Polpettone ב umido con funghi (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות), פנה ai funghi (פנה עם רוטב פטריות), ו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות).
הוראות
מחממים שמן במחבת 12 עד 14 אינץ', מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, שום ו 8 אונקיות של פטריות פרוסות ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מוסיף את המלח והפסטה עם 1/2 כוס פסטה בישול מים למחבת ולזרוק במהירות.
מוסיפים את 4 פטריות גלם שנותרו פרוסות לזרוק שוב, את החום.
מגישים מיד, עם גבינה מגוררת.
מניחים את שני סוגי הקמח בקערת ערבוב גדולה ומערבבים לערבב היטב. הפוך באר במרכז תערובת הקמח ולהוסיף את המים קצת בכל פעם, ערבוב עם הידיים עד הבצק נוצר. ייתכן שיהיה עליך פחות או יותר מים, בהתאם הלחות במטבח שלך.
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין ולשים אותו כמו לחם עד חלק וגמיש, על 8 עד 10 דקות. מכסים את הבצק ולתת לו לעמוד במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מגלגלים את הבצק לתוך פינים ארוכים על 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים את גדילי הפסטה בין 2 ידיים ומתגלגלים קלות הלוך ושוב כדי ליצור אטריות קלות מסתלסלות, נחש דמוי.
מניחים את pici על מגש גיליון כי כבר מאובק עם קמח סולת, לכסות את הפסטה עם מגבת צלחת נקייה, ולהניח בצד עד מוכן לשימוש. בשלב זה, הפסטה יכולה להיות קפואה במשך כמה חודשים.