קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

רוטב פטריות ופרושוטו: ראגו די פונגי אי פרושוטו

רוטב פטריות ופרושוטו: ראגו די פונגי אי פרושוטו
רוטב פטריות ופרושוטו: ראגו די פונגי אי פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 9 מנות.24 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ראשוני יש 617 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פרושוטו, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו עוף פרושוטו ופונטינה ברוטב פטריות לימון, פרושוטו-פילה חזיר ממולא ברוטב פטריות, ו עוף פרושוטו ופונטינה עם רוטב שמנת פטריות לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית והפרושוטו בסיר כבד של 4 ליטר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
קולים את הבצלים לחום זהוב עשיר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הפטריות והפטרוזיליה, ומקפיצים עד שהפטריות חומות זהובות עשירות, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
5
מוסיפים את רוטב העגבניות הבסיסי ומביאים לבועה תוססת. מבשלים, לא מכוסים, במשך 5 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
6
מוסיפים את הפסטה המבושלת לכאב וזורקים לציפוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
7
מגישים מיד, עם גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)