לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו רוטב פירות יבשים ונקניקיות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 199 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-9 גרם שומן כל אחת. תמורת 74 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רוזמרין, יין פורט, חמוציות ותפוח חמוץ. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. עם ציון של 20%, המנה הזו גרועה למדי. אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו רוטב ללא גלוטן/מילוי עם פירות יבשים - כשר, רוטב לאורז בסמטי עם פירות יבשים, שקדים קלויים וקוקוס, ועוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו .
הוראות
1
מפוררים נקניק לתוך מחבת קטנה; מבשלים על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות לחם לבן בעל מרקם גס
ציוד שתשתמש בו
לחם לבן בעל מרקם גס
2
מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפיות רוזמרין טרי טחון
1 תפוח בינוני חמוץ, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תפוח חריף, חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף יין; מבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
חותכים קרום מהלחם אם רוצים; לקרוע לחם לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
5
מניחים בקערה; מוסיפים את הנקניק, תערובת הבצל ושאר החומרים.