רוטב פסטה צמחוני לוקח כשעתיים ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. ברוטב הזה יש 121 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 14 ומחירו 1.22 $ למנה . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם עגבניות, עגבניות, פלפל חריף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 76% , שהוא מוצק. נסו רוטב פסטה צמחונית , רוטב מרינרה של Kittencal (צמחוני) ורוטב רומסקו - רוטב פלפל אדום ואגוזי לוז (או שקדים) ספרדי - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי מטגנים את הבצל והפלפלים בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את הקישואים, דלעת הקיץ, העגבניות, החצילים והפטריות; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקווש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4
מערבבים פנימה את שאר החומרים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שהרוטב מסמיך.