רוטב הצ'ילה של לו יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 438 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך סוכר, פלפלים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו רוטב צ'ילה ורדה Tomate (akan AWESOME-sauce), רוטב צ'ילה האדום, ו רוטב צ'ילה האדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצע את השלבים 1 עד 4 של הוראות שימורים, באמצעות שבע צנצנות בגודל ליטר.
2
מצרף את כלהכסף בשכבה כפולה של גזה ולקשור בחוזקה עם מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
3
קוצצים גס עגבניות; אתה צריך 4 ליטרים, כולל מיצים. לקלף ולקצוץ בצלים גס; אתה צריך 4 1/2 כוסות. גזע, זרע, וקוצצים גס פלפלים אדומים וירוקים; אתה צריך 3 כוסות של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
4
במחבת 10 עד 12 ליטר, לשלב שקית תבלינים, עגבניות, בצל, פלפלים אדומים וירוקים, חומץ, סוכר, מלח, חרדל, קינמון, רוטב חריף, אבקת קארי, אגוז מוסקט, זנגביל וצ ' ילי. אמצעי אחסון (ראה "עצות שימורים של שקיעה" להלן). מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום למדיוםולערבב לעתים קרובות עד התערובת היא עבה ומופחתת על ידי 1/2, על 2 שעות. תוציא את שקית התבלינים ותזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
בצל לבן, חתוך לקוביות
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
תפוח נוסף אופציונלי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בצע את השלבים 5 עד 11 של הוראות שימורים, עוזב 1/2 אינץ ' של headspace בכל צנצנת ועיבוד צנצנות במשך 15 דקות (ראה הערות).
1
מוסיפים חמאה לריבות וג ' לי כדי למנוע היווצרות קצף במהלך הבישול. אם אתה להשמיט את החמאה, לרפרף את הקצף לפני מצקת ריבה או ג ' לי לצנצנות. המתכון יניב בערך 1/4 כוס פחות.
מרכיבים שתצטרך
Gummies
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ריבה
2
מדוד את כל הסוכר לקערה לפני תחילת המתכון. מתכונים רבים לשימורים קוראים לנפח גדול של סוכר להתווסף כאשר תערובת כבר רותחים; מדידת קדימה מפשטת צעד זה ומונעת טעויות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
השתמש בסרגל כדי למדוד נפח. כמה מתכונים קוראים לתערובת להיות מופחת על ידי כמות מסוימת. כדי לברר זאת בקלות, הכנס סרגל עץ נקי לתוך המחבת לפני הבישול ולמדוד כמה רחוק את התערובת מגיעה. לאחר מכן מבשלים לפי ההוראות עד שהוא מצטמצם באחוזים שצוינו. לדוגמה, אם תערובת לא מבושל אמצעים 4 אינץ 'במחבת מתכון אומר להפחית בחצי, לבשל אותו עד 2 אינץ'.
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Bodegas Naveran ברות קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.