רוטב תפוחי אדמה
Gravy Potatoes הוא רוטב שמגיש 4. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 618 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש בצל, גבינת צ'דר, אבקת שום ומלח ופלפל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . עם ציון של 62% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , סטייק בקר עם רוטב ירקות , ועוגיות ארוחת בוקר ורוטב .
הוראות
מחממים את התנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
מניחים תפוחי אדמה ישירות על רשת התנור ואופים במשך שעה בתנור שחומם מראש, או עד שהם רכים.
בזמן שתפוחי האדמה נאפים, מניחים בשר בקר ובצל טחון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים את השומן, ואז מערבבים פנימה את המרק ואבקת השום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים עד שהוא מבעבע, ואז מניחים בצד ומחכים לתפוחי האדמה.
כאשר תפוחי האדמה מוכנים, הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' ומחלקים אותם לשניים לאורך. שוברים את מרכזי תפוחי האדמה עם מזלג, ואז יוצקים את תערובת הבקר הטחון מעל.
אופים 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהגבינה נמסה.