1 מראש לחמם הטיגון העמוק שלך ל 375°. בקערת ערבוב, לערבב חלבונים ביצה וחלב עם מקציף חוט-להפריש.(ודא שהם מעורבבים היטב-קצת"מקציף".).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
2 למדוד מרכיבים יבשים לתוך שקית מסוג Zip lock בגודל ליטר, לסגור, ולנער היטב לערבב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
3 בנדיבות מעיל את מקלות התיפוף עם תערובת ביצת חלב, ומניחים אותם בשקית של תבלינים. (אני ממליץ לעשות 3 בכל פעם) ואז לנער את התיק עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
למרקם חלק וניתן למריחה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
4 ירידה לתוך טיגון עמוק ולאפשר לבשל 15 דקות. (מטגנים לא יותר מ 9 בכל פעם-ואם בישול 9, ללכת 18-22 דקות, גלגל העין אותם) כאשר מקלות התיפוף נעשים, הם יהיו חום זהוב כהה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
הסר עוף פריך ולנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר. זהירות! הם יהיו חמים מאוד, אז לאפשר להם להתקרר 5-8 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
6
6 הערה: אתה יכול להסיר את העור עבור "עוף פריך ללא עור" אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
7 הערה 2: נסה מתכון ציפוי זה ושיטת בישול עם מכרזים עוף. פשוט לחתוך את השדיים ללא עצמות לחתיכות בגודל ביס, מעיל עם חלב ביצה / תיבול ומטגנים עמוקים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
למרקם חלק וניתן למריחה
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
8 הערה 3: אתה יכול גם להשתמש בשיטת ציפוי ובישול זה עבור כנפיים, ירכיים, שדיים וכו'. רק כדי להיות בטוח מעיל היטב ולהתאים את זמן הבישול לגדלים שונים של עוף.