רול Weck בסגנון גרמני
Weck Rolls בסגנון גרמני הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. אם יש לך שמרים, מלח, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מצוין. נסו בשר בקר על ווק, רוסטביף על ווק, ו לחמניות בקר גרמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים וסוכר במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם קיצור, מלח וקמח 3 כוסות; לנצח היטב במשך 2 דקות. מקפלים בחלבון ביצה. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה. אגרוף למטה, לכסות ולתת לעלות שוב עד הוכפל, כ -45 דקות.
מאטים את הבצק והופכים אותו למשטח משומן קלות. מחלקים את הבצק ל -16 חתיכות שוות ויוצרים לסיבובים. השתמש מערוך כדי לשטח כל חתיכה לתוך מעגל 7 אינץ'. מקפלים בצד שמאל למרכז כדי ליצור דש. בחצי הדרך למטה לקפל שוב למרכז כדי ליצור דש נוסף. חזור על כל הדרך מסביב כדי ליצור מדפים חופפים. הרם את הכנף הראשונה כדי להקל על הכנף האחרונה מתחת. לחץ על המרכז כדי לאטום את הבצק.
מקום לחמניות בצד התפר למטה ו 3 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה משומנת היטב. זה עוזר לחמניות לשמור על צורתם.
תן עלייה 30 דקות, פונה ימינה בצד למעלה, לתת עלייה 15 דקות יותר. מכסים את הלחמניות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C) ומניחים מחבת רדודה על המדף התחתון של התנור.
בקערה קטנה, להכות יחד את החלב עם הביצה שנותרה לבן. מברשת קלה את הלחמניות עם שטיפת ביצה זו.
מניחים 1 כוס קוביות קרח במחבת מחוממת בתנור.
אופים לחמניות מיד בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, עד חום זהוב. העבר מתלי תיל כדי להתקרר.