רול-אפים של דג-החרב אברוצי
רול-אפים של דג-החרב של אברוצי הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח כשר, קורנית, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו מקפיא לזניה רול קופצים, נקניקיות ממולא טוסט צרפתי רול קופצים, ו רול לזניה ראנץ בייקון עוף (מתכונים דומים).
הוראות
שים את מיץ הלימון בקערה קטנה שלא מגיבה.
מוסיף את שמן הזית בזרם איטי, יציב, לטאטא עד emulsified. מערבבים את הפטרוזיליה, בזיליקום, צלפים ורוזמרין ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. הגדר בצד עד מוכן לשימוש
הנח את דג החרב בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף באמצעות פטיש בשר או התחתון של מחבת קטנה, כבדה, בקלילות להכות את הדגים עד שהוא על אינץ ' עבה.
מעבירים את הדגים לצלחת, מתבלים במלח ופלפל שחור.
במחבת סאוט, חום 2 כפות של שמן זית על חום בינוני גבוה.
מטגנים את הבצל והשום במשך 2 עד 3 דקות, או עד הבצל שקוף.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, במשך 2 עד 3 דקות, או עד חום זהוב.
הסר מחבת מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה, קורנית, צלפים ופלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל שחור ומניחים בצד.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על הדגים. מכסים את הפרובולונה ומגלגלים כל פיסת דג לחמניה. החזק את הלחמניות סגורות עם קיסמים.
במחבת סאוט אטומה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני לטגן את לחמניות דג החרב עד חום זהוב מכל הצדדים. סובב אותם בזהירות עם מלקחיים או כף עץ.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך 4 עד 6 דקות, רק עד שהם עדיין לחים במרכז. לא לבשל יתר על המידה.
שים כל רול swordfish על צלחת.
לטאטא את ויניגרט וכפית קצת על כל גליל.
מקשטים עם כל פירורי לחם שנותרו.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.