רול-אפס סלמון
מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה מתכון pescatarian מגיש 12 . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מרגרינה, רוטב "נס עם קצפת", מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מקפיא לזניה רול קופצים, רול לזניה ראנץ בייקון עוף, ו נקניקיות ממולא טוסט צרפתי רול קופצים.
הוראות
לקצץ ולהשליך קרום מן הלחם. לחם לשטח עם מערוך לעובי 1/4 אינץ'.
מערבבים סלמון, רוטב, 1 כף. שמיר ומיץ לימון עד מעורבב.
מורחים 1 כף גדושה תערובת סלמון על חצי מכל פרוסת לחם; להפשיל.
חותכים חצייה לשניים; מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
מברשת עם מרגרינה; מפזרים שמיר הנותרים.
אופים 15 דקות. או עד שחום קל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.