רול בשר גבינה כחולה
רול בשר בגבינה כחולה יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 575 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זיתים, שמן צמחי, שמנת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. נסו גלילי גבינה ובשר בקר, נקניקיות בקר, אג וגבינה רול קופצים # SundaySupper, ו בשר טנדרלוין עם גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, למזג יחד את החמאה, גבינת שמנת ומלח עד חלקה. מערבבים בקמח, עד שהתערובת מתפוררת באופן שווה.
מפזרים את החלב על תערובת הקמח כף אחת בכל פעם, ערבוב עם מזלג עד הבצק הוא רטוב מספיק כדי להיווצר לתוך כדור. הקש בצק יחד, ללוש רק כמה סיבובים. לשטח את הכדור מעט, לעטוף ולקרר.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר הטחון והבצל, ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד.
לנקז את השומן, ולהניח בצד להתקרר.
מעבירים את תערובת הבשר לקערה, ומערבבים במלח, ביצה, שמנת חמוצה, גבינה כחולה, זיתים ואגוזי מלך עד מעורבב היטב.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
על גיליון נייר שעווה, או בין שני גיליונות, מגלגלים את המאפה החוצה לתוך מלבן על 10x12 אינץ'.
מניחים את תערובת הבשר במרכז המאפה, ואז מביאים את הצדדים סביב המילוי, צובטים יחד כדי לצרף את המילוי לחלוטין. השתמש בנייר שעווה כדי להרים את הגליל, לגלגל אותו על תבנית אפייה, כך שהוא יושב עם התפר בתחתית.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד המאפה הוא חום זהוב נחמד.