קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

רול טונה פיקנטי סושי

רול טונה פיקנטי סושי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian hor d ' oeuvre? רול סושי טונה פיקנטי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, מים, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו רול טונה חריף-סושי, סלט טונה חריף רול סושי, ו Kewl עטוף רול סושי טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את האורז, המים והחומץ לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בואו לעמוד, מכוסה, במשך כ 10 דקות כדי לספוג כל עודף מים. מניחים את האורז בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מערבבים קלות יחד את הטונה, המיונז, אבקת צ ' ילי, וממרח ווסאבי בקערה, מפרקים את הטונה אבל לא מועכים אותה לתוך ממרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
כדי לגלגל את הסושי, לכסות את הסושי במבוק מתגלגל מחצלת עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
להניח גיליון של נורים, צד מחוספס למעלה, על עטיפת הפלסטיק. עם אצבעות רטובות, בחוזקה לטפוח שכבה עבה, אפילו של אורז מוכן על nori, מכסה אותו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מניחים על 1 כף כל מלפפון חתוך, גזר, אבוקדו בשורה לאורך הקצה התחתון של הסדין, ולהפיץ שורה של תערובת טונה לצד הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
7
להרים את קצה גיליון מתגלגל במבוק, לקפל את הקצה התחתון של הסדין למעלה, סוגר את המילוי, ו בחוזקה לגלגל את הסושי לתוך גליל עבה. לאחר הסושי הוא התגלגל, לעטוף אותו השטיח בעדינות לסחוט לדחוס אותו בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
חותכים כל גליל ל 6 חתיכות, ומקררים עד מוגש.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות ריימונד R אוסף מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.