רול עוגת שוקולד ומרשמלו חם
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 380 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, עוגת שוקולד שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מלט, ו שש שכבות עוגת שוקולד עם מילוי מרשמלו קלוי & ציפוי שוקולד מלט (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-325°F. מחבת רול ג ' לי מעייל קל (ראה הערות) עם ספריי אפייה. קו עם נייר קלף ושוב בעדינות מעיל עם תרסיס אפייה. אבק עם אבקת קקאו 1/4 כוס ברז כדי להפיץ באופן שווה; לדפוק עודף.
לנפות קמח עוגה מנופה, 1/2 כוס אבקת קקאו, 1/2 כוס סוכר, ואבקת אפייה. לנפות תערובת שוב, ולאחר מכן, במקום בקערה גדולה.
בקערה בינונית, להקציף חלמונים ביצה, שמן, ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים לתערובת הקמח ומקציפים יחד עד לשלב (התערובת תהיה עבה).
לטאטא במים חמים ומערבבים עד חלקה.
בקערת ערבוב נקייה ויבשה נפרדת, מקציפים חלבונים ביצה ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני ובהדרגה הוסיפו 1/4 כוסות סוכר; המשיכו להצליף עד שייווצרו פסגות נוקשות, 1 עד 2 דקות יותר. מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך הבלילה עוגה עד משולב היטב. עם מרית גומי, לקפל בעדינות בחלבון הביצה הנותרים.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפזר באופן שווה.
אופים עד העליון של העוגה הוא זהב חיוור מעיינות קלות בחזרה כאשר אתה לוחץ על זה, על 15 דקות.
בעוד העוגה אופה, אבק נקי, מגבת מטבח יבש עם אבקת קקאו 1/4 כוס הנותרים.
תריץ סכין בקצוות של עוגה אפויה. תעביר את העוגה למגבת מוכנה. החל בקצה הקצר, מגלגלים עוגה במגבת ומניחים את צד התפר על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
למילוי: לאחר העוגה מקורר, לשלב מים וג ' לטין בקערה קטנה. מיקרוגל עד ג ' לטין מתמוסס, כ -20 שניות. מגניב לטמפרטורת החדר, על 5 דקות. מקציפים גבינת שמנת, סוכר ממתקים, וניל, מלח, וממיס ג ' לטין בקערה גדולה ומהירות בינונית עם מצורף לטאטא עד אור ורך, על 2 דקות. להפחית את המהירות נמוכה, להוסיף שמנת, לנצח עד incorporated. הגדל מהירות בינונית והכה לפסגות רכות, כ -2 דקות. מקפלים במרשמלו.
להרכיב: פרוס עוגה, משאיר אותו על מגבת.
עוגת מורחים עם מילוי קרם מרשמלו, משאיר גבול 1/2 אינץ ' על כל הצדדים. לאט ובעדינות לגלגל את העוגה, הפעם בלי המגבת, החל בקצה הקצר. לקלף קלף.
מניחים את העוגה, בצד התפר למטה על תבנית אפייה ומקררים עד המילוי הוא המשרד, על 1 שעה.
עבור הרוטב: להביא שמנת ומלח להתבשל בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. לחלופין, קרם מיקרוגל במיכל בטוח מיקרוגל.
מניחים שוקולד בקערה בינונית.
יוצקים קרם חם על שוקולד ומערבבים עד נמס לחלוטין. מערבבים וניל ומלח.
פרוסה רול ומגישים עם רוטב שוקולד.