קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

רולדת חזיר

רולדת חזיר
Roulade חזיר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 201 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שמן זית, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר צלוי Roulade, Roulade חזיר תפוחים ורוזמרין, ו חזיר loin roulade עם arugula pesto (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פרוסת בשר חזיר פילה לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
3
מקום בין יריעות של פלסטיק לעטוף; פאונד עד 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
שלב 1 כף שמן זית, פטרוזיליה, עירית ורוזמרין; מורחים על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
מורחיםמורחים
חזירחזיר
5
רול, מתחיל עם צד ארוך. בשר חזיר מאובטח עם מרים.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
גלולגלול
6
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
7
מחממים מחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים 1 כף שמן זית וחזיר; מבשלים 6 דקות, משחימים את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חזירחזיר
9
אופים ב 425 במשך 12 דקות או עד רשם מדחום 14
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
10
הסר חזיר; תן לעמוד 5 דקות. פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם בחירות נהדרות לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.