רולדת חזיר ועוף
רולדת חזיר ועוף היא מנה עיקרית אירופית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 642 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בזיליקום, פטרוזיליה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 70%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רולדת חזיר, רולדת פילה חזיר בגריל, ו רולדת חזיר תפוחים ורוזמרין.
הוראות
במעבד מזון, דק קוצצים שום.
מוסיפים את הפלפל, הפטרוזיליה והבזיליקום; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק. בזמן העיבוד מוסיפים בהדרגה 3 כפות שמן בזרם יציב. הניחו בצד.
החל משליש מצד אחד, צור חריץ לאורך במכרז עד 1/2 אינץ'. של תחתית. הופכים את המכרז ויוצרים חריץ נוסף לאורכו, החל משליש מהצד הנגדי. פתח פילה כך שהוא שוכב שטוח; משטחים לכ-1/3 אינץ'. עובי.
חותכים חצאי חזה עוף אופקית לשניים; משטחים ל-1/4 אינץ'. עובי.
מורחים 3 כפות תערובת שום על צד אחד של חזיר. מסדרים עוף על חזיר.
מורחים עם 3 כפות תערובת שום. למעלה עם פרושוטו; מורחים בתערובת השום שנותרה.
מגלגלים בחוזקה סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך. עניבה ב-2 אינץ'. מרווחים עם מחרוזת מטבח. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מניחים חתיכה גדולה של נייר כסף כבד (18 אינץ'. 16 אינץ'.) על תבנית אפייה. מפזרים קלות פילה עם מלח ופלפל נוסף. במחבת גדולה, שקד חום מכל הצדדים בשמן שנותר.
מעבירים לתבנית מוכנה; עוטפים נייר כסף סביב חזיר, שומרים על צד התפר של נייר הכסף כלפי מעלה.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד שמדחום הבשר קורא 170 מעלות צלזיוס.
בינתיים, השליכו טפטופים מהמחבת.
מוסיפים מרק ושמנת. מביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות. מרתיחים עד שהרוטב מצטמצם ל 1-1 / 2 כוסות, בערך 20 דקות.
תן חזיר לעמוד במשך 10 דקות, להסיר בזהירות לסכל.
מוסיפים את כל המיצים לרוטב.
מערבבים חמאה וקמח עד לקבלת תערובת אחידה; להקציף לרוטב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומקציפים עד להסמכה קלה, כ -5 דקות. רוטב זן; מתבלים בפלפל.
יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder
ריזלינג ודורנפלדר הם הבחירות המובילות שלי לרולדן. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בוליג-להנרט פייספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![בוליג-לנרט פייספורטר גולדטרופשן ריזלינג ספאטלס]()
בוליג-לנרט פייספורטר גולדטרופשן ריזלינג ספאטלס
פייספורטר-גולדטרפצ ' ן הוא אחד הכרמים הפרטיים הידועים ביותר (איינזלאגן) באזור מוסל בגרמניה. כרם זה מורכב ממדרונות תלולים ומרוחקים הפונים דרומה המסודרים בצורה דרמטית דמוית אמפיתיאטרון לחשיפה והיבט אידיאליים כאשר הנהר משקף שמש מבוקשת ישירות לגפנים. ריזלינגים מצוינים הם בדרך כלל מחוממים בשמש ובשלים, עם מינרליות מובהקת של סלע וחומציות מאוזנת. בשל, מלא בטעמי פירות טרופיים של אננס, מנגו וגויאבה, עם מבטאים של מאפה. מציע גימור בהיר של קיווי וליים, המציג מגע של קמומיל ושמנת. ריזלינג עסיסי.התאמה מושלמת למנות מתובלות הודיות ואסייתיות חזקות. פנטסטי גם עם רגל ברווז מתובלת, מנות עם רטבים חומציים, ירקות קלויים וגבינות רכות.