רולדת קרם תותים
Roulade קרם תות דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 277 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש הדובדבן סוכר, תותים, חלבונים ביצה, סוכר גלגלית. זה הוא מחיר סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Roulade תות, מרנג תות roulade עם מסקרפונה, ו Roulade קרם מנדרינה.
הוראות
יוצקים חלב למחבת. פיצול אורכי תרמיל וניל לגרד זרעים, הוספת שניהם למחבת. לאט לאט להביא לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 2 דקות.
בינתיים, לשים חלמונים ביצה, סוכר וקמח לתוך קערה. באמצעות מקצף חשמלי, להקציף עד חיוור ורך.
לטאטא בשליש מהחלב החם, ולאחר מכן להוסיף שארית.
מוסיפים תערובת למחבת ומביאים לרתיחה, מערבבים, עד החביצה מעובה. להפחית חום ומבשל במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן. דגים את תרמיל וניל, להכות את החמאה ויוצקים לתוך קערה. לכסות את פני השטח עם סרט נצמדות, להשאיר להתקרר, ואז להירגע. ניתן לעשות 1 יום קדימה.
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
קו הבסיס ואת הצדדים של 23 x 33cm גליל שוויצרי פח עם אפייה קלף. תערובת קורנפלור, חומץ ותמצית וניל למשחה חלקה. עצה חלבוני ביצה לקערה נקייה.
מערבבים יחד סוכרים בקערה נפרדת.
לטאטא חלבונים ביצה עד נוקשה, ואז בהדרגה לטאטא את הסוכר, לסירוגין עם קצת להדביק עד התערובת היא עבה ומבריק. כף לתוך פח מוכן להחליק את החלק העליון.
אופים במשך 20 דקות עד פריך על גבי. בינתיים, לטאטא את השמנת ולקפל לתוך פודינג.
הסר את המרנג מהתנור והפוך על גיליון אפייה, לקלף את הנייר בטנה ולהשאיר להתקרר במשך כמה דקות.
מורחים את פודינג באופן שווה על פני מרנג עד בתוך 5 ס " מ של הקצוות הקצרים ועד קצה הקצוות הארוכים. לפזר עם תותים פרוסים. שימוש בקלף כדי לעזור לך, לגלגל את מקצפת מקצה אחד קצר.
העברה לצלחת שטוחה ואבק עם סוכר הדובדבן