קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםלחם
מגזין

רולס רום חמים בחמאה

רולס רום חמים בחמאה
לחמניות רום חמות חמות יכולות להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. בלחם הזה יש 115 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-8 גרם שומן למנה. תמורת 29 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם תמצית רום, סוכר חום, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 13%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת גבינת רום חמה עם רוטב סוכר חום, עוגות גבינת רום חמות עם רוטב רום-קרמל ורום עם חמאה חמה.

הוראות

1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הסוכר, הביצה, השמן, המלח ו-1/2 כוס קמח. מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה מצופה בספריי בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לציפוי, בסיר קטן, ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים סוכר חום, חלב, קמח ותמצית. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
יוצקים לתוך 9-in. תבנית אפייה עגולה מצופה בספריי בישול; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; להתגלגל לתוך 8-in. כיכר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
שלבו את מרכיבי המילוי; לפזר על הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מהשוליים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
רול אפ בסגנון ג'לי רול; לצבוט תפר כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
חותכים לשמונה פרוסות.
11
מניחים גלילים, כשהצד החתוך כלפי מטה, בתבנית מוכנה. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה. הופכים מיד על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מגישים חם.