רולס רום חמים בחמאה
לחמניות רום חמות חמות יכולות להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. בלחם הזה יש 115 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-8 גרם שומן למנה. תמורת 29 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם תמצית רום, סוכר חום, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 13%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת גבינת רום חמה עם רוטב סוכר חום, עוגות גבינת רום חמות עם רוטב רום-קרמל ורום עם חמאה חמה.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את הסוכר, הביצה, השמן, המלח ו-1/2 כוס קמח. מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה מצופה בספריי בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
לציפוי, בסיר קטן, ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים סוכר חום, חלב, קמח ותמצית. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
יוצקים לתוך 9-in. תבנית אפייה עגולה מצופה בספריי בישול; לְהַפְרִישׁ.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; להתגלגל לתוך 8-in. כיכר.
שלבו את מרכיבי המילוי; לפזר על הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מהשוליים.
רול אפ בסגנון ג'לי רול; לצבוט תפר כדי לאטום.
מניחים גלילים, כשהצד החתוך כלפי מטה, בתבנית מוכנה. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה. הופכים מיד על צלחת הגשה.