רומיין בגריל עם ויניגרט גבינה כחולה ובייקון
אם יש לכם כ -23 דקות במטבח, סלט רומי בגריל עם ויניגרט גבינה כחולה ובייקון עשוי להיות מתכון מעולה ללא גלוטן וראשוני שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 360 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -29 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.95 דולר למנה , מתכון זה מכסה 25% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי 3 חובבי אוכל וטבחים. יום העצמאות האמריקאי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. לכו לחנות וקנו בייקון, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה עובד מצוין כתוספת במחיר סביר. עם ציון סופגני של 76% , המנה הזו מוצקה. נסו את סלט רומי בגריל עם בייקון וגבינה כחולה , סלט סלק וגבינה כחולה עם רוטב ויניגרט הדרים , ותאנים בגריל עם גבינה כחולה ודבש הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מראש את הגריל לחום גבוה.
מחממים כף אחת של שמן זית במחבת טיגון על אש גבוהה.
מוסיפים את הבצל והבייקון ומטגנים עד שהבייקון פריך. לאותו מחבת מוסיפים את חומץ הבלסמי וכף אחת של שמן זית ומערבבים לאיחוד.
מברישים את החסה הרומית ב-2 כפות שמן הזית הנותרות, מניחים על הגריל כשהצד החתוך כלפי מטה וצורבים במהירות.
מגישים את החסה, כשהצד החתוך כלפי מעלה, ומזלפים מעל את רוטב הבלסמי.
מפזרים גבינה כחולה ומקשטים בפלפל שחור גרוס.