רומיין וסלט כתום מנדרין עם רוטב זרעי פרג עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי חסה קרועים, בייקון, פרג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. וזה טוב. נסו סלט תפוז מנדרין עם רוטב זרעי פרג חם, סלט ג'יקמה כתום מנדרין עם רוטב זרעי פרג, ו סלט ירוק כתום מנדרין עם רוטב זרעי פרג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
3
מניחים חומץ, סוכר, בצל אדום, אבקת חרדל, ומלח לתוך קערה של בלנדר. כיסוי, ו רסק על גבוה עד חלקה. להפחית את מהירות בלנדר בינוני נמוך; לאט לשפוך שמן צמחי להתמזג עד incorporated ואת הרוטב הוא שמנת. מערבבים את זרעי הפרג ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
כדי לשרת, לזרוק את הרומיין בקערה גדולה עם בייקון מתפורר, תפוזים מנדרין, ומספיק רוטב להרטיב.