רוסטביף מצופה בעשב עם קרם חזרת
גשו לסופר וקנו חזרת, מלח ופלפל, אבקת חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. נסו צלוי בשר בקר מצופה חזרת ועשב, תבלין מצופה Sirloin קצה צלי W / שמנת חזרת רוטב צ'ייב, ו רוסטביף מצופה בחזרת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
צלוי העונה היטב עם מלח ופלפל. במחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה, להוסיף 2 כפות שמן. כאשר חם, צלי צרוב על כל הצדדים, עד קרמל יפה, על 8 עד 10 דקות.
הסר צלי למגש גיליון מרופד עם מתלה חוט.
בינתיים, במקום שום, פטרוזיליה, קורנית, אורגנו, רוזמרין, אבקת חרדל, 1/2 כוס שמן, מלח ופלפל, לפי הטעם, במעבד מזון ודופק עד שהתערובת יוצרת משחה.
אופים בתנור עד הצלי מבושל בינוני נדיר או רושם 125 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 45 דקות.
בואו לנוח צלי 10 דקות לפני חיתוך ומגישים עם שמנת חזרת.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל המרכיבים. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.