גשו לסופר וקנו חזרת, מלח ופלפל, אבקת חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. נסו צלוי בשר בקר מצופה חזרת ועשב, תבלין מצופה Sirloin קצה צלי W / שמנת חזרת רוטב צ'ייב, ו רוסטביף מצופה בחזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
צלוי העונה היטב עם מלח ופלפל. במחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה, להוסיף 2 כפות שמן. כאשר חם, צלי צרוב על כל הצדדים, עד קרמל יפה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר צלי למגש גיליון מרופד עם מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
6
בינתיים, במקום שום, פטרוזיליה, קורנית, אורגנו, רוזמרין, אבקת חרדל, 1/2 כוס שמן, מלח ופלפל, לפי הטעם, במעבד מזון ודופק עד שהתערובת יוצרת משחה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת חרדל
רוזמרין
אורגנו
פטרוזיליה
שום
טימין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
7
לשפשף להדביק על כל צלי.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
8
אופים בתנור עד הצלי מבושל בינוני נדיר או רושם 125 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
9
בואו לנוח צלי 10 דקות לפני חיתוך ומגישים עם שמנת חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל המרכיבים. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.