קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

רוסטביף מצופה בעשב עם קרם חזרת

רוסטביף מצופה בעשב עם קרם חזרת
גשו לסופר וקנו חזרת, מלח ופלפל, אבקת חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. נסו צלוי בשר בקר מצופה חזרת ועשב, תבלין מצופה Sirloin קצה צלי W / שמנת חזרת רוטב צ'ייב, ו רוסטביף מצופה בחזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
צלוי העונה היטב עם מלח ופלפל. במחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה, להוסיף 2 כפות שמן. כאשר חם, צלי צרוב על כל הצדדים, עד קרמל יפה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר צלי למגש גיליון מרופד עם מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
6
בינתיים, במקום שום, פטרוזיליה, קורנית, אורגנו, רוזמרין, אבקת חרדל, 1/2 כוס שמן, מלח ופלפל, לפי הטעם, במעבד מזון ודופק עד שהתערובת יוצרת משחה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת חרדלאבקת חרדל
רוזמריןרוזמרין
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
טימיןטימין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
לשפשף להדביק על כל צלי.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
8
אופים בתנור עד הצלי מבושל בינוני נדיר או רושם 125 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
9
בואו לנוח צלי 10 דקות לפני חיתוך ומגישים עם שמנת חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל המרכיבים. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה