קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

רוקט, פטריות & קיש בייקון

רוקט, פטריות & קיש בייקון
רוקט, פטריות & קיש בייקון הוא מנה עיקרית המגישה 12. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לכו לחנות ותביאו קותלי חזיר מפוספסים, מלח ים, פטריית כובע שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. קיש בייקון פטריות, קיש בייקון ופטריות, ו כרישה, פטריות וקיש בייקון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
כדי להפוך את המאפה, לשפשף את הקמח, מלח, חמאה ותימין לתוך פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מערבבים את הביצה המוכה ו 1 כף מים קרים כקרח, ולאחר מכן לצייר יחד למאפה לח, ללוש קלות. לעטוף עם סרט נצמד וצינה לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
3
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מברשת עמוקה, רופף התחתון, 24cm טארט פח עם שמן, ואז העונה זה. הגדר כדור קטן של מאפה בצד ולגלגל את השאר על משטח מקומח קלות לסיבוב גדול, 38-40cm. הרם את המאפה לתוך הפח באמצעות מערוך ולחץ לצדדים. לחץ על כל סדקים יחד ולתת לבליטה העודפת.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
5
השתמש כדור קטן של מאפה כדי ללחוץ על מקרה טארט לתוך החלילים. שמור קצת יותר מאפה לאחר כך (ראה שלב 3 בצעד אחר שלב תמונות). לדקור את הבסיס בקלילות עם מזלג לצנן את התיק טארט, רצוי במקפיא, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
חותכים את מעגל נייר אפייה גדול יותר מאשר טארט, לכווץ אותו, לפענח ולחץ לתוך המקרה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
7
ממלאים את המארז בשעועית אפייה, עומדים על תבנית אפייה ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את הנייר ושעועית ומברשת עם החלמון שנותר. חזור לתנור במשך 5 דקות, מברשת שוב לחזור 10-15 דקות אחרונות עד מזוגג וזהב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהתנור. הפעל את התנור ל 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כדי להפוך את הפודינג, להכות יחד את כל הביצים, חלמונים, קרם frache, חלב טרגון ואת העונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
עבור המילוי, לטגן את הבייקון בשמן 1 כף עד להשחמה ומתחיל לפריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
מוסיפים 2 כפות שמן למחבת ומטגנים את הבצל ואת עולש עם בייקון, ערבוב עד מבושל קלות, על 5 דקות. מסננים כל מיצים דרך מסננת, ואז עצה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מחממים עוד 2 כפות שמן ומערבבים ומטגנים את הפטריות מעל חום גבוה במשך 3-5 דקות. מסננים ומערבבים לתוך הקערה. לנבול את הרקטה באותו מחבת על חום גבוה ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מערבבים את הגבינות ואת הרקטה לתוך פודינג ו whizz עם בלנדר יד עד מעורבב היטב, ולאחר מכן מערבבים את שאר חומרי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
15
תחזיר את התיק של טארט לתנור. השארת המדף מעט החוצה, מצקת ככל מילוי לתוך המקרה ככל שאתה יכול. נסה למצקת את המילוי המוצק ראשון, ואז למעלה עם פודינג. לדחוף את המדף ואופים במשך 50 דקות-1 שעה עד הקיש מוגדר באמצע, פונה אפילו לאפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מצקתמצקת
16
הסר וקצץ את קצה המאפה כך שלה בקנה אחד עם החלק העליון של הפח. זה הכי קל עם סכין קטנה ומשוננת. לקרר את הטארט לפחות 1 שעה לפני הסרת מן הפח ומשרת בפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים

מרכיבים

250אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח רגילקמח רגיל11 קילו קישואים,גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם125אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה קרה, חתוכה לקוביותחמאה קרה, חתוכה לקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי קורניתעלי קורנית1ביצה, הוכהביצה, הוכה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית, להבריש את הפחשמן זית, להבריש את הפח1חלמון ביצה, לזיגוגחלמון ביצה, לזיגוג3ביציםביצים3חלמוניםחלמונים2006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקcrème fraîchecrème fraîche2006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1קומץ קטןעלי טרגון, קצוציםעלי טרגון, קצוצים200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קותלי חזיר מעושנים, קצוצים בערך. קותלי חזיר מעושנים, קצוצים בערך.5(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1קומץ גדולבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ2עץעולש אדום, מגוררעולש אדום, מגורר250אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריית כובע שטוחה, פרוסהפטריית כובע שטוחה, פרוסה200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רוקט פראירוקט פראי100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גרוייר, מגורדגרוייר, מגורד100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'דר בוגר, מגורדצ'דר בוגר, מגורד

יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, שמפניה, בורדו לבן

קיש ניתן לזווג עם יין מבעבע, בורדו, ושמפניה. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. אתה יכול לנסות לורנט-פרייר ברוט מילסימה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -70 דולר לבקבוק.
Laurent-Perrier Brut Millesime
Laurent-Perrier Brut Millesime
"זה מפואר ועדין, מציע אפרסק, שעוות דבורים וזנגביל הערות. מובנה היטב, עם תחושה chalklike מתחת כי עולה על הגימור. לשתות עכשיו עד 2015."צופה ביין90 נקודות