רוקפיש פסיפי צלוי עם עגבניות טריות, צלפים ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל רוקפיש פסיפיק קלוי פאן עם עגבניות טריות, צלפים ושום. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 2 . מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. מתכון זה מתוך בלוג Divas המקומי יש 6 אוהדים. לך לחנות ותביא שמן זית, צלפים, שום דבר לא מבשל מהר יותר מדגים במחבת סאוט-אנחנו מדברים על פחות מעשר דקות. ומעט דברים בריאים יותר מדגים מלאים בחלבון, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פסטה עם תרד טרי, עגבניות ושום קלוי, פסטה עם עגבניות טריות, בזיליקום ושום קלוי, ו Spaghettini עם עגבניות קלויות, בזיליקום טרי ופירורי לחם שום קלויים.
הוראות
שום דבר לא מבשל מהר יותר מדגים במחבת סאוט-אנחנו מדברים מתחת לעשר דקות. ומעט דברים בריאים יותר מדגים טריים מלאים בחלבון, חומצות שומן אומגה -3 וחומרים מזינים אחרים.אפילו טוב יותר, מעל הדג עם תערובת של עגבניות טריות, צלפים ושום כל חנוק במיץ לימון ושמן זית. ויש לכם את מתכון ארוחת הערב הפשוט של היום! כשהכנתי את המנה הזו, השתמשתי בפיסה נהדרת של דג רוק פסיפי, אבל סנאפר אדום יהיה תחליף מצוין. תהנו!רוקפיש פסיפי צלוי עם עגבניות טריות, צלפים ושום
Ingredts2 4 אונקיה פסיפיק Rockfish או פילה סנאפר אדום 2 כפות גפן או שמן קנולה 2 עגבניות, chopped1 שן שום, קלופים ו chopped1 כפית כפית capers1 כף זית oil1 כף לימון טרי juice1 כפית טימין טרי או בזיליקום טרי ופלפל
כדי לבשל את הדגים, לשטוף את הפילה עם מים קרים להתייבש לטפוח. לאחר מכן, מפזרים את שני הצדדים של הדג עם מלח ופלפל.
מחממים את זרעי הגפן או שמן קנולה במחבת סאוט על חום גבוה עד שכמעט מעשנים.
מוסיפים את הפילה ומבשלים במהירות בכל צד, עד מבושל דרך.
הסר מהחום.בינתיים, מניחים את העגבניות, שום, צלפים, שמן זית ומיץ לימון בקערה ולזרוק לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח pepper.To צלחת, מניחים חתיכת דג על צלחת העליון עם חלק גדוש של תערובת עגבניות-צלפי-שום. תהנו!Source For Ingredensspacific rockfish, צלפים אורגניים, שום אורגני, טימין אורגני ולימונים אורגניים ממזונות מלאים
למנה זו, הייתי ממליץ שרדונה קליפורניה פריך, citrusy, כגון אלונים סוערים. או, אם יין אדום מתאים לטעמכם, נסו פינו נואר קליפורני בסגנון בורגונדי ממפיק כמו ווינדי אוקס או חוות אנתיל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.