רטטוי אפוי בתנור ונקניקיות
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לאוסף שלך, רטטוי אפוי בתנור & נקניקיות יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הראשוני יש 859 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם שמן זית, קישואים, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 230 אוהדים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נקניקיות עם רטטוי, נקניקיות איטלקיות עם רטטוי, ו רטטוי בתנור.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מניחים את הבצל, קישואים ופלפל אדום בתבנית אפייה, גדול מספיק כדי להתאים אותם בשכבה אחת.
טפטוף מעל 2 כפות של שמן זית ועונה. מבשלים בתנור במשך 20 דקות.
בינתיים, מחממים את שמן הזית הנותר במחבת ומבשלים את הנקניקיות במשך כ 5 דקות עד להשחמה קלה מכל הצדדים.
מערבבים את השום והעגבניות הקצוצות לתוך הירקות, מתבלים שוב, ואז מניחים את הנקניקיות על גבי וחוזרים לתנור כדי לבשל עוד 20 דקות עד שהירקות רכים.