ריבועי אוכמניות ולימון
אם יש לך סוכר מגורען, אוכמניות, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריבועי לימון-אוכמניות, ריבועי אוכמניות, לימון וקוקוס, ו ריבועי עוגת גבינה עם אוכמניות לימון.
הוראות
במעבד מזון או קערה, מערבולת או מערבבים קמח 1/2 כוס אבקת סוכר עד מעורבב.
מוסיפים חמאה ומערבלים או משפשפים עם האצבעות עד שהבצק מחזיק יחד כאשר נלחץ. לחץ באופן שווה על החלק התחתון של מחבת 9 על 13 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, בקערה עם מיקסר על מהירות בינונית או מקציף, להכות ביצים להתמזג עם סוכר מגורען, קליפת לימון, מיץ לימון, אבקת אפייה, ומלח. מערבבים באוכמניות.
יוצקים תערובת ביצים למחבת על קרום חם. חזור לתנור ואפה עד מילוי כבר לא מתנועע כאשר מחבת מנועע בעדינות, 20 עד 25 דקות.
מפזרים קלות עם אבקת סוכר ולתת מגניב לפחות 15 דקות.
מגישים חם או קר. אם מה שהופך עד 1 יום קדימה, לעטוף אטום כאשר מגניב וצינה.
חותכים לתוך ריבועים 2 אינץ ' ולהרים עם מרית.