ריבועי בשר ותפוחי אדמה
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו-אובו לרפרטואר שלכם, ריבועי בשר ותפוחי אדמה עשויים להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 167 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. אם יש לכם פירורי לחם, בצל, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים באמת אהבו את התוספת הזו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון spoonacular מוצק של 47% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריבועי חמאת שקדים ושוקולד , ריבועי רייס קריספיז חמוציות ושוקולד לבן , וריבועי שקדים-ליים .
הוראות
שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים בקערה גדולה; ערבבו היטב. הניחו בצד.
מניחים חצי מתפוחי האדמה בתחתית תבנית אפייה מרובעת משומנת בגודל 20 ס"מ.
מורחים את תערובת הבשר באופן שווה על תפוחי האדמה. טפחים היטב על תפוחי האדמה הנותרים מעל.
אופים, ללא מכסה, ב-400 מעלות צלזיוס במשך 30 דקות או עד שהבשר מבושל ותפוחי האדמה משחימים קלות.
מגישים עם קטשופ אם רוצים.