ריבועי לחם פוקצ'ה
ריבועי לחם פוקאצ'ה לוקחים בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 13 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 94 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם גבינת פרמזן, סוכר, רוזמרין או, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 13%. מתכונים דומים: לחם פוקצ'ה, לחם פוקצ'ה ולחם פוקצ'ה.
הוראות
בתבנית מכונת לחם, הנח את שבעת המרכיבים הראשונים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר את הגדרת הבצק (בדוק את הבצק לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
בסיום המחזור, הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות. מכסים ונותנים לנוח 15 דקות. ללוש במשך דקה. לחץ לתוך 15-in. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. לוחצים את הבצק 1/4 אינץ' במעלה דפנות התבנית. מכסים ומתפיחים במקום חמים למשך 20-30 דקות או עד לתפיחה קלה.
בעזרת ידית כף עץ, צור חריצים בגודל 1 אינץ'. מרווחים.
מברישים את הבצק בשמן; מפזרים גבינת פרמזן, רוזמרין ומלח שום.
אופים ב-400 מעלות למשך 13-15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים מעט.
חותכים לריבועים; להגיש חם.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
פוקצ'ה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!