קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי לחם פוקצ'ה

ריבועי לחם פוקצ'ה
ריבועי לחם פוקאצ'ה לוקחים בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 13 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 94 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם גבינת פרמזן, סוכר, רוזמרין או, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 13%. מתכונים דומים: לחם פוקצ'ה, לחם פוקצ'ה ולחם פוקצ'ה.

הוראות

1
בתבנית מכונת לחם, הנח את שבעת המרכיבים הראשונים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר את הגדרת הבצק (בדוק את הבצק לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
2
בסיום המחזור, הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות. מכסים ונותנים לנוח 15 דקות. ללוש במשך דקה. לחץ לתוך 15-in. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. לוחצים את הבצק 1/4 אינץ' במעלה דפנות התבנית. מכסים ומתפיחים במקום חמים למשך 20-30 דקות או עד לתפיחה קלה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בעזרת ידית כף עץ, צור חריצים בגודל 1 אינץ'. מרווחים.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מברישים את הבצק בשמן; מפזרים גבינת פרמזן, רוזמרין ומלח שום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
צווארי עוףצווארי עוף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
אופים ב-400 מעלות למשך 13-15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים לריבועים; להגיש חם.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

פוקצ'ה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Bubbly Pink Moscato היחפה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!