ריבועי מאפין אוכמניות
ריבועי מאפין אוכמניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך מלח, אוכמניות, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 17 מעריצים. נסו ריבועי מאפין פאר הבוקר, מאפין ספל אוכמניות, ו לחם מאפין אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת אפייה מתכת 8 אינץ ' עם תרסיס בישול הוסיף קמח או משמנים אותו היטב עם חמאה. ריפדתי את שלי בנייר כסף לפני שעשיתי את זה כדי שאוכל להרים את העוגה מהמחבת ולחתוך אפילו ריבועים.
מערבבים יחד את הפירורים, סוכר חום וקינמון; סט aside.In קערת ערבוב גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, שמנת החמאה והסוכר במשך כדקה. מקציפים את המלח והוניל. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף שמנת חמוצה וביצים. לגרד צדדים של קערה היטב. מערבבים את הסודה לשתייה, ולאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים (להיזהר לא overbeat) עד שהוא מעורבב (כמו תמיד, אני מוסיף את הקמח ביד ולהשתמש מגרדת חובה כבדה כדי לערבב אותו).
מורחים כמחצית הבלילה על החלק התחתון של מחבת.
מפזרים תערובת פירור אפילו על הבלילה. בזהירות להפיץ הבלילה שנותרה על פירורים. זה מסובך, אבל אפשרי - רק טיפה כתמים של הבלילה על הפירורים ולהשתמש מגרד גומי כדי להפיץ בעדינות את הבלילה על פני הפירורים.לזרוק את האוכמניות בקמח ומפזרים באופן שווה על החלק העליון. אם אתה רוצה לדלג על זריקת הקמח, אני חושב שתהיה בסדר. שמתי לב שקמח דבוק לאוכמניות והיה נראה לעין אחרי האפייה ולא אהבתי את זה.
אופים במשך כ 45 דקות או עד הקצוות הם השחמה קלה מאוד.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. הרם רדיד ממחבת (אם אתה מרופד אותו) ולחתוך 9 ריבועים גדולים. אבק כל חתיכה עם קצת אבקת סוכר.** המתכון המקורי אומר שאתה יכול לעשות ריבועים אלה עם עצמי עולה קמח. אם אתה עושה, להשמיט את המלח וסודה לשתייה.