ריבועי עוגת גבינה ליים מפתח
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 373 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, סוכר, פירורי קרום עוגיות שמורות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: ריבועי קינוח עוגת גבינה, עוגת גבינה לבנה עם מפתח שוקולד ליים, ו עוגת לימונית מקדמיה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. spray 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, חותכים חמאה לתערובת עוגיות באמצעות בלנדר מאפה או מזלג, עד שהתערובת מתפוררת. שמור תערובת 3/4 כוס לציפוי. לחץ על הנותרים תערובת בתחתית מחבת.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר, ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. מקציפים ביצים אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מערבבים בחלב מרוכז, מיץ ליים מפתח, קליפת ליים, וקמח.
יוצקים תערובת מילוי על קרום.
בקערה בינונית, מערבבים פירורי עוגיות שמורות, אגוזי קוקוס ואגוזי מקדמיה.
מפזרים באופן שווה על גבי מילוי.
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב בהיר תערובת מוגדר. מגניב 1 שעה או עד מקורר לחלוטין. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.