ריבועי עוגת גבינה ללא אפייה
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 181 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קוקוס, שוקולד למחצה, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו ריבועי תאריך ללא אפייה, אמא (כמעט) לא לאפות ריבועי אננס, ו ריבועי שוקולד ללא אפייה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: קו 9 אינץ 'מרובע אפייה צלחת עם רדיד אלומיניום, עוזב 2 אינץ' overhang על 2 צדדים. שים 1 חמאת מקל, סוכר מגורען אבקת קקאו בקערה חסינת חום ולהגדיר מעל סיר של מים רותחים (לא נותנים את הקערה לגעת במים). מבשלים, מערבבים, עד שהחמאה נמסה והסוכר מתמוסס.
מוסיפים את הביצה וממשיכים לבשל, לטאטא, עד שהתערובת עבה כמו רוטב פאדג ' חם, 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את פירורי קרקר גרהם, קוקוס ואגוזי מלך קצוצים.
מורחים בתבנית אפייה מוכנה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לסט, כ-45 דקות.
הפוך את המילוי: הכה את גבינת השמנת, 4 כפות חמאה, וניל ומלח בקערה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד שמנת.
מוסיפים את הסוכר של הממתקים ומכים עד נוקשה, ואז להכות את השמנת הכבדה עד רכות.
מורחים על הקרום, מכסים ומקררים עד המשרד, לפחות 30 דקות.
שים את השוקולד ואת שאר 2 כפות חמאה בקערה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד מותך. במהירות להפיץ את השוקולד על המילוי. למעלה עם אגוזי מלך שלמים ומקרר עד סט, 30 דקות.
הסר מן המחבת לחתוך לריבועים. לאחסן במקרר עד 1 שבוע.