סלט טרוטה מעושן עם אבוקדו ואשכולית
סלט פורל מעושן עם אבוקדו ואשכולית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא את ארוגולה, פורל מעושן, צנוניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: סלט אנדיב ואשכוליות עם פורל מעושן, סלט טרוטה מעושן עם רוטב אבוקדו, ו מלפפון-סלט אבוקדו עם פורל מעושן.
הוראות
הסר את העור מן הטרוטה. על תבנית אפייה, לשפשף את העור עם שמן זית, ואז לאפות במשך כ 10 דקות, עד פריך. פתית את הטרוטה לחתיכות 1 אינץ'.
בקערה, לטאטא את 1/4 כוס שמן עם מיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל.
באמצעות סכין חדה, לקלף את האשכוליות, להסיר את כל החפירה הלבנה המרירה. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לתוך הקערה.
חותכים את החלקים לחתיכות 1 אינץ'.
בקערה בינונית, בעדינות לזרוק את האבוקדו עם 2 כפות של ההלבשה. בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה, endives ובצל אדום עם 2 כפות של ההלבשה.
מוסיפים את חתיכות האשכוליות, צנוניות פרוסות וטרוטה מעושנת ואת ההלבשה הנותרת וזורקים בעדינות.
מורחים את הסלט על צלחות. לשבור את העור פורל לרסיסים, לפזר על סלטים ומגישים.