קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

סלט טרוטה מעושן עם אבוקדו ואשכולית

סלט טרוטה מעושן עם אבוקדו ואשכולית
סלט פורל מעושן עם אבוקדו ואשכולית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא את ארוגולה, פורל מעושן, צנוניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: סלט אנדיב ואשכוליות עם פורל מעושן, סלט טרוטה מעושן עם רוטב אבוקדו, ו מלפפון-סלט אבוקדו עם פורל מעושן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את העור מן הטרוטה. על תבנית אפייה, לשפשף את העור עם שמן זית, ואז לאפות במשך כ 10 דקות, עד פריך. פתית את הטרוטה לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פורלפורל
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה, לטאטא את 1/4 כוס שמן עם מיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
באמצעות סכין חדה, לקלף את האשכוליות, להסיר את כל החפירה הלבנה המרירה. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
חותכים את החלקים לחתיכות 1 אינץ'.
6
בקערה בינונית, בעדינות לזרוק את האבוקדו עם 2 כפות של ההלבשה. בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה, endives ובצל אדום עם 2 כפות של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את חתיכות האשכוליות, צנוניות פרוסות וטרוטה מעושנת ואת ההלבשה הנותרת וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פורל מעושןפורל מעושן
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
8
הוסף את האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
9
מורחים את הסלט על צלחות. לשבור את העור פורל לרסיסים, לפזר על סלטים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פורלפורל